söndag 11 oktober 2009

Råsvalen!

Så var Nora Touren avslutad. Dagens tävling började med uppstigning i arla morgonstund, Pär och jag for från Hagfors vid 06,15. När vi kom till Rämmen började det snöa utav helvete och var snorhalt på vägen vilket innebar att vi fick krypa mellan Rämmen och Hällefors.

Väl framme i Guldsmedshyttan och ute på sjön fick vi första gäddan redan på utlägg. Sen var det dött någon timme innan tvåan kunde landas.
Efter det hade vi två returer (minimått på 55 cm) och sen en ny gädda, två returer till. Sen avslutade vi med att få upp våran 4:e gädda.
Där emellan hann vi också med att tappa 6 st. Så totalt hade vi alltså 10 hugg som antingen var för små eller som inte ville med upp överhuvudtaget. SKIT!
Det blev inte roligare av att det verkade varit lite småtrögt för många...

Well well, efter tävling var det prisutdelning för såväl tävling som touren. Dagens tävling vann Team Zoo Butiken. Tvåa kom Team Kuling och trea Hälleforsarna. Grattis till Er! Vi kom 12:a på dagens tävling av 23 startande.

Nora Touren 2009 vann Team Kuling, Stort grattis!

Vägen hem blev vägen dit lik, dvs. runt Hällefors började det snöa som fan igen så vi var inte hemma förräns runt kl. 20.
Tack Nora/Gyttorp Fiskeklubb för en väl genomförd tour, vi kommer tillbaka nästa år!

Inget nytt fiske inplanerat på ett tag nu. Vecka 43 däremot blir det fiske någon/några dagar med Team Gäddkunge och Team Mieko Dalarna om allt går i lås.

Klart slut!

Inga kommentarer:

Bloggarkiv